Eye Studio Timmikrofon

Naš tim čine ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u svetu muzičke produkcije. Naše iskustvo i kreativnost može Vam doneti profesionalno rešenje za sve Vaše ideje.

Studio EYE nalazi se u samom centru Beogrda u Makedonskoj ulici, kod Doma omladine. U nasoj muzickoj radionici kreiramo aranžmane za sve stilove muzike, nudimo usluge snimanja bendova, muzičara, vokala… Studio je opremljen vrhunskom, profesionalnom, stujskom opremom i može izaći u susret svakom zadatom izazovu.

Snimanje bendova sa i bez usluge producenta kao i editinga uz fleksibilan dogovor sa bendom. Naši Aranžmani podrazumevaju programing kao i snimanje profesionalnih muzičara za Vaše pesme (Vašim muzičarima ili našim). Snimamo sve stilove muzike.

Naši tonski inžinjeri, producenti i saradnici uz veliko iskustvo i znanje, za sve Vase ideje i potrebe, naći će jedinstvena resenja.

Editujemo sve odsvirane instrumente ukoliko je neophodno. Pored editinga, takodje i programiramo instrumente.

Pored navedenog, nudimo i kompletne kompozicije, aranzmane, tekstove, muziku za potrebe reklama, filmova i serija. Imamo veliki izbor pevača za potrebe snimanja back vokala. Uključujući muzičare/bendove/orkestre koje sami organizujemo ili programiramo .